Nyar

Vad glad jag blir att ni last och kommenterat =) och du apan, tror du har en del koll med... ;)

Har i Thailand ar det nytt ar sen ett par timmar tillbaka, sa jag fick fira tolvslag tidigare an er andra i ar. Vi har haft en toppenkvall. Vi borjade dagen med att snorkla, sola och bada. ikväll har vi kakat valdigt gott pa en restaurang tillsammans med goteborgarna och nagra norrman, supertrevligt. En del drinkar och en del champagne har vi visst fatt i oss med... Jag hoppas att ni darhemma har en underbar kvall med god mat, vin etc ihop med era vanner. Sakande er lite ikvall, nyar ska ju va md goda vanner... men har som tur ar nagra nya har... vi far ta igen det framover, om inte annat pa var arliga midsoomarfest =)

har aven rakt ut for en riktig puckad sthlmsgrabb idag... riktig looser men  en annan story, ar for trott nu for att beratta.  tror jag satte han pa plats iaf...;) bra att takterna sitter i va??

I morgon ar var sisat dag har innan hemfard. Hander nog inte sa mycket mer an att nyktra till, packa ihop sig och hanga på beachen. Horde att det snoade hemma idag... gor att det kanns mer jobbigt att lamna solen och varmen har...  

Ses hemma snart! God nytt ar!


Thailand

som manga av er vet ar A och jag i Thailand, vilket är underbart, njuter verkligen. sol, varme, fina strander, bad, dykning, snorkling, god mat, drinkar, vin, ol, semestrande manniskor, gastvanliga thailandare... det ar i korta drag vara dagar har. glomde lite nya vanner, de vi hangt mest med ar komiskt nog fran gotet och han vet vem du mr R ar, lite komiskt, men de flesta i gotet vet val det...;) ska beratta mer for dig bara. verkligen skont att aka bort over helgerna... kan bli fler ganger.

blev trots allt lite julfirande pa jul...trots att jag ar lite antijul. vi blev medlurade att fira lite med nagra andra svenskar. blev  en kul kvall, mest mat och lite party, mer an jul liksom. och julklapp fran a forstas =) ( ja, jag gav saklart en till han med) dagen tillbringades tills skillnad från er dar hemma på stranden. tyvarr ar det ju nerrakning pa var vistelse nu, aker ju hem torsdag, tyvarr, kanns som vi skulle kunna stanna flera veckor till... men hem till flytt och nytt jobb... vilket iof ska bli spannande. mindre spannande med pendling tll kopenhamn igen... iaf vissa helger ett tag...

det har blev kanske mitt enda inlagg harifran...och dessutom riktigt uselt skrivit, forlat... har haft en masa annat for mig... har dock tankt på er och saknat er. jag hoppas att vi alla ses snart hemma i svedala och att jag far en del hjalp i helgen... TACK! har en massa bilder, men de far ni allt se dar hemma, de hamnar inte har.

vill aven onska er ett riktigt gott nytt ar!!! ta hand om er sa ses vi snart!

kramar i massor

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0