Fel ordning...

Jag här igen....tredje inlägget på några minuter...bra jobbat va?!? ;) nä,, men upptäckte att mitt senaste om bil od inte var publicerat, konstigt så nu kom det med. Inte underligt att ni undrat... mer att lsäa nu då...;)


Bil eller inte?

Har haft en alldeles underbar helg i Köpenhamn. Verkligen en härlig stad att vistas i, men det sliter att vara ute och fara nästan varje helg... känns som jag aldrig hinner med mig själv. i veckorna är det bara jobb och jobb. har försökt att klämma in lite träning och att träffa er vänner, men inte helt enkelt. Tack alla för en trevlig födesldagskväll förra veckan, kul att så många av er hittade hiot till Norrmalm har vi bestämt att det är va?? ;)

Är visst även dålig med att kommentera era kommentarer, men läser dem. Gillar att ni gillar min pappa (och mig). Är glad om jag är hälften så bra som ni säger.

Annars börjar det iaf kännas hemma här, och jag älskar min lägenhet, även om den inte är


Sportlov

Jag har sportlov! och det är suoerskönt!!! =) Är i Linkan för att reda upp en del outklarade saker... ok med unit men den andr grejen känns mindre kul... men thats life. Skönt att att snart få lämna det bakom sig helt. Hoppas verkligen att de där _ _ _ _ _ _ _ _ åker dit, de har orsakat mig en masa skit som jag helst sluppit.

Efter detta stopp bär det av mot Köpenhamn för sista gången för nu ska mr A flytta till sthlm, jippie! Ska bli skönt att ha han närmare =) kunna gå hem till honom och inte behöva resa  i timmar.

Är visst dålig med mitt bloggande både gällande frekvens och innehåll... sorry. har fullt upp jämt. Massor med jobbet i veckorna, och nästan ute och far varje helg... plus träna och hinna träffa syrran och polarna... finns för lite timmar i mitt liv just nu! Allt flyter på iaf och det är super =) Blir väl lite lugnare på helgfronten nu framöver.

ta hand om er där ute i världen!
puss på er

Pappa

Helgen tillbringandes med många av mina nära och kära i Götet... min underbara pappa hade styrt upp ett stort och trevligt födelsdagspartaj för mig i lördags, blir fortfarande rörd av att tänka på det... dessutom höll han ett helt gripande tal om hur många gånger han mer eller mindre förlorat mig, känns underbart att ha den kärleken från han. Det värmer verkligen. Även ni andra förgyllde min fest med att vara där och en massa annat bus, älskar er alla! och ni värmer mitt hjärat med såklart. Känns bra att vara omtyckt och älskad, ni som känner mig vet ju min historia och att det inte alltid varit självklart. kunde nästan tro att jag fyller jämt, eller det gör jag ju men menar med en nolla... men som sagt det var gööörsköj och jag uppskattade det verkligen. För att inte tala om det goda käket och vinet och drinkarna och presenterna....lsitan blir lång och jag känner mig sentimental, men vill verkligen säga TACK!

För övrigt är ju min rätta födelsedag i morrn och jag har sagt till mina sthlmsvänner att komma hem till mig så gör det. Jag bjuder på lite enklare käk (smörgåstårta) och lite fika. Kom som du är och käka lite och umgås en stund så blir jag glad. Behövs alltså inga presenter utan din närvaro är min present. Tycker bara att det är kul att träffa er och vill gärna h alite sällskap. Är ju som ni vet lite sällskapssjuk av mig =)

Ta hand om er därute i världen! Puss på er alla


RSS 2.0