Hum hum från Humlegården...

...hör jag nästan nu när jag är hemma i sthlm över helgen. Lite hastigt och lustigt bestämde jag mig för att åka hem över helgen. Åkte X2000 för att det ändå går snabbare än bilen mellan Sthlm och Götet, men ack vilka människor det finns... saknade bilen efter typ 20 min på tåget... men överlevde trots allt. Nästa resa ska jag köpa två biljetter så jag slipper få nåt miffo brevid mig... satt och sörde mig halva resan tills jag bestämde mig för att det inte skulle bli bättre av det och jag ändrade mina tankebanor... resultatet blev väl något bättre, men det var ändå skönt när tåget äntligen var framme i huvudstaden. Det positiva med att ta tåget var ju ändå att jag kom fram fortare, slapp köra, kunde slappa... nåja lite energi gick ju åt till miffona... lyckas nästan övertyga mig själv....;)

Snart kommer mr A och det ska bli najs att ses. Vi ska mest slappa i helgen, tror jag, men vet inte riktigt. Känns som det behövs efter förra helgens långfest och veckans hårda arbete. Är hungrig! så nu får dear mr A ta och dyka upp och jag hoppas verkligen för hans skull att han kommer ihåg att köpa med mat...

Ta hand om er därute i vårt avlånga land och vår runda  värld! och en stor kram


Någon som blir glad??? ;)

http://uk.youtube.com/watch?v=c2pmVwFryV8


Lite bad och sol, midsommarhelgen. Jodå, vädret var åt alla håll.


En liten del av mat och dryck under vår midsommarhelg i Smögen...

NoneNoneNone

Röj, röj, röj...

Det är söndag i Smögen och vi håller på att packa ihop oss... och det är en del att göra efter 86 personers midsommarfestande i dagarna 3... tur att många av er är kvar och hjälper till =) själv sitter jag här och smiter undan en stund... men det är jag värd, jag är ju värdinna och har fixat massor innan... vi har eller iaf jag har haft grymt kul i dagarna tre eller fyra med dagen, men idag är det alkoholfritt som gäller. även om det känns i kropp och själ idag så är det glada miner även idag, kanske något mer dämpat, och alla har nu hittat hem hit efter nattens bravader...

Dagarna har varit oerhört roliga, vi har ätit, druckit, åkt vattenskoter, vattenskidor, ätit mera, druckit mera, åkt båt, spelat kubb, ätit ännu mera, druckit ännu mera, grillat, skrattat, hånglat, druckit mera, dansat, badat, bastat, ätit och druckit än mer, kastat pil, skrattat, druckit, sjungit, grillat, snapsat, sillunchat, badat, druckit mer, spelat kort, varit inne på Baden mfl ställen, druckit mer, käkat nattamat, efterfestat, sovit lite och säkert en massa annat.

Jag har haft en kanonhelg! Hoppas ni med har haft det! Nu är det bäst att joina era andra för sanering, disk och allt vad det är innan det blir mat och lla bilarna ska iväg åt alla möjliga väderstreck... eller iaf mot Sthlm, Götet, Malmö och Linkan. TACK ALLA NI ÄR BÄST!!! PUSS


SUUUUUUR

Fan jag hatar förluster!!! Sverige var sjukt dåliga idag, inget kul och inget avenyfestande, iof kanske lite bra med tanke på morgondagen... då ska jag va glad igen, för då är det Smögen... men det är i morrn.

Om ingen annan funderar på Lasses framtid så hoppas jag att han själv har nåt innanför pannan förutom sossetankar...

Idag är det vinst och förförfest som gäller...

Efter tre intensiva jobbdagar och två fullspäckade kvällar är det dax för att fira svenskt avancemang på avenyn ikväll, hoppas jag. Älskar denna paradgata och är den är saknad i sthlm. Ska bli gööörsköj att se mina götetpolare ikväll och från götet försöka heja fram sverige till vinst! Hoppas att ni i sthlm och övriga landet gör likadnat! Bra att Zlatan är med, känns tryggt.

 I morrn bär det av upp till mitt älskade Smögen för fix och förfest =)

ses!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Något mer än 100 km/h...

Jag är såååååååå glad, för idag har jag varit ute och åkt båge =) underbart. På med stället och bara fara iväg, det är underbart, var alldeles för längesen och det här är en av de bästa sakerna med att vara nere i Götet =) Love u dad som låter mig ha den hur mycket jag vill när jag är här.

annars en dag på mitt sommarjobb med massor att göra... fattar inte hur mycket det finns men det gick bra och det var skönt när en lång och intensiv dag var slut.  " dagar till långhelg.... och ni som undrade över ekonomin, hm, jag kanske inte brukar vara pank, men även jag gör av med pengar plus att jag inte jobbat hela året vilket påverkar sommarlovet... så de kommer med all säkerhet att gå åt. Plus att det är lite kul att jobba med nåt helt annat och jag kommer ju vara ledig en hel del ändå, som ni andra eller kanske mer...=)

sovdax eller kanske ringa mr A först... ja det blir det. sköt om er därute!

puuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssss

Änglastaden

är nu i Götet och ska här vara i några veckor framöver. Känns lite både och, är ju van att spendera mina somrar här så det betyder ju sommar förstås =)  ska jobba några veckor hos pappsen as usual, visst jag har sommarlov men vad gör man inte för sin pappa som behöver hjälp, plus att pengar är ju alltid välkommet.

är dock ledig torsdag för att på onsdag kunna dra upp till mitt älskade Smögen och förbereda sommarens bästa fest =) Kul att ni är många som kommer och firar midsommar med oss på västkustens pärla.

fullteckand vecka är det som gäller, måndag - onsdag jobb plus efter jobbet hinna säga hej till la familia, fixa med lite stuff till midsommar, förhoppningsvis kunna åka lite båge... och onsdag är det ju MATCH, måste ses. Hallå alla polare här i väst, var ska vi se den??? sen torsdag förmidda fix med det sista som ska med och sen bär det av för att kunna ta emot er under em. Längtar efter er alla! och smögen, och vattenskotrarna (jajemän finns numera 2 =) och bara den härliga miljön och atmosfären. som vanligt blir vi måååånga... typ som förra året plus mr A och lite kompisar... men de har ju eget hus i smögen och sover där... inte mr A förstås, eller hoppas jag iaf sover hos mig. sen tillkomer systrarna, kul att ni båda vill umgås med oss =) bara lill-lillbrorsan som saknas numera. så några fler blir vi kanske...men det ordnar sig. Älskar när det kommer en massa folk och vill umgås, like being social...

härligt att vara här igen, denna lyan här i götetes centrum känns ganska fort som hemma =)

snart ses vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toppenvänner...

Jag behöver ju hjälp av nån av er 08:or med. Ska befinna mig på baksidan i ett par veckor och behöver någon som kollar till min lya nån gång ibland. Typ tar bort post od. Vill man så vattnar man blommorna men det är inte nödvändigt, det går att köpa nya, men kolla till övrigt vore najs. Om du är sugen så säg till typ idag, eller det får nog bli så att jag ringer nån sen när ni vaknat, antar att ni sover änu.... hmmm vem ska vi hoppa på? syrran? Flippo? Micki? eller kanke Lina, du brukar ju offra dig men de andra har ju närmre...hm får se, det löser sig. Tur att man har er som alltid ställer upp på lilla mig =)

Take care wherever u are! puss

Sommarlov!!!!!!!!!

Jag har sommarlov and i lööööööööööööv it!!! =) Det sjukaste är väl att klockan är halv åtta och det är söndagmorgon och jag är vaken... kaninte sova rots att det blev en hel del vindrickande igår, dock inte så sent, hemma ett, men ändå.... jaja, jag har ju alltid varit lite udda... borde verkligen soman om en stund men det går inte. Iänkte trötta ut mig lite här först...

Snart midsommar =) och då är det mitt älskade Smögen som gäller. Tillsammmans med en massa goa vänner ska bli kuuuuuuuul, längtar dit och efter er alla. Lämnar huvudstaden för götet i kväll redan, ska packa och fixa lite idag ochsen blir det låååååååång biltur. Och sommarlov ja, vet inte om det är det att jobba på pappas firma nåra dar, men iaf ett annat jobb. ska alltså jobba lite på mitt sommarjobb, pappas jobb klarar sig inte utan mig, så bäst att rycka in...;) skönt med pengar från två håll =)

På onsdag kväll bär det dock av till Smögen för fix inför helgens stora tabernakel. Bror O och jag och några till åker upp för att fixa med en del praktiskt. sen droppar ni andra in från tordsag em, skynda er, kul om ni kommer så fort ni kan =)

Nu ska jag nog försöka slagga en stund till... eller träna på min göteborgsdialekt.... västkusten, ses snart! det blir la görskoj!? =)

RSS 2.0