Snittar, chips, drinkar och champagne

                   

Jag hinner ju aldrig skriva nuförtiden känns det som... Lite småbilder på en del av tilltugget och drickat  från lördagens fest =) TACK alla mina vänner som ville komma och gra min inflyttningsfest underbar! Blev verkligen en super(!?)kväll. Hade görskoj! Har ju bilder där även ni och jag är med men de får ni se vid annat tillfälle om ni vill. Kul att ni kom från alla sveriges hörn eller kanske inte hörn, men göteborgare, östgötar oh stlmare blev en härlig mix, som vanligt =) vi har ju tränat i smögen så.....;) Kom snart och hälsa på mig igen!

Annars är det bra, full fart med jobb i veckorna och på helgerna är det ju med ett flängande som ni vet. Nu i helgen ska jag till Götet och bl a fira min födelsdag. Är ju snart dax att bli ett år äldre...igen... Mr A kommer dit, så den här helgen får vi åka en bit var. Blir väl en intensiv helg och hinna fira med både vänner och familj. Glömmer inte dig bigsis, du får träffa mig här hemma i sthlm i stället.

Ha en bra helg alla mina vänner!!! Miss u!!!

puss och kram och hångel ;)

Miss u!!!

image14

 Här är en bild av min kära pojkvän Albin. Blev så glad nyss när jag för första gången på väldigt länge loggade in på fb och där var en relationship-förfrågan. Kändes som när man var 7 och frågade chans...=) and i love it! Klart han får vara min pojkvän där med =)  så jag sa jaa! förstås ;)  jag saknar dig massor! Tror det är första gången sen i slutet av augusti vi inte ses på över en vecka och det känns lååååååååååångt. Längtar till fredag som fan.  puss på er alla!

Välkommen

I morgon är det inflyttningsfest hos Zagan och det ska bli riktigt kul att träffa en massa av vännerna. Har varit lite dåligt med kontakten på vissa håll på grund av en massa omständigheter. Jag har saknat er!!! Ni vet att ni är superviktiga för mig!

puss puss


Helg i Nordens huvudstad

Hemma igen efter ännu en dag på jobbet... går fortfarande bra och jag börjar känna mig hemma. Lite jobbigt att hålla reda på alla men kan nog namn och så nu =) Har även hunnit med ett palneringsupplägg så att jag har lite koll på framtiden. Känns skönt! Lite spännande med tonåringar är det ju.... inte för inte jag läste psykologi... men jag har bra grupper och de fungerar bra, eller också kommer det när smekmånaden är slut....

Har tillbringat en lugn och skön helg i Köpenhamn. Lite blåsigt där men vi har mest varit inne, både A och jag var sega. Var en sväng ner på stan för  lite shopping på lördagen och på en underbar restaurang på lördagskvällen. Danskar är sköna människor. Det satt några damer i 75 års åldern och snapsade för fullt vid lunchtid i lördags....coolt.  Det är skillnad på sthlm och köpenhamn, helt annan stämning och atityd... även om jag är infödd sthlmare.... Middagen var superb och vi böev lite snurriga i bollen av allt rödvin och annat smått och gott... Söndagen blev helslapp, uppstigning sent och sen en brunch på stan.

Kom hem med flyget igår kväll, smidig fkygförbindelse mellan våra huvudstäder, dock inte helsmidigt emellan sthlm och arlanda till skillnad från kastrup- köpenhamn... men det gick bra till slut. Tiden går så fort, hann knappt lämna arlanda förrän jag var där igen... och nu är det nästan 2 veckor till nästa gång jag får se mr A... jobbigt, för ok, jag har väl trillat då Elin....;)

I helgen som kommer ser jag fram emot att få träffa mina vänner, Jag hoppas att ni göteborgare och östgötar pallrar er hit och så ska vi ha ett riktigt inflyttningsparty!!! =)

Nu ringer dock mat och sovklockan....dags för käk.

Ta hand om därute i den stora världen!
kram



Tur och retur...

Trött, trött, trött... det är jobbigt att jobba... men kul samtidigt. Har bra klasser som jag jobbar i och det känns bra. Mycket att planera och tänka på så här i början men som sagt kul. Dock fick jag bita ihop när jag såg en kollegas årliga planering.... hjälp! hur fan kan man ha sammma veckoplanering år efter år?? Är man medveten
 
om den förändring som sker i samhället och skolan då? knappast... och hur kul kan det vara?? men inte min sak att bedöma dennes kapacitet och förmåga och jag knep igen =) jippie jag kan hålla tyst. dumt att bli osams med någon andra veckan... men lärare är ett speciellt släkte.... varför måste vissa saker vara så omständigt för vissa?? alla kan verkligen inte stava till flexibilitet... men många är bra med, tur det och en av dem ska jag bli...;)

Skönt med fredag i morgon. Sticker till Köpenhamn med flyet i morgon em. Ska bli kul, var ju några veckor sen jag var där n, bortsett från Kastrup förstås. Borde vara hemma och fixa lite och ta igen mig efter intensiva veckor...men hur kul är det?? Längtar efter A också... Tur att man är rastlös och gillar att fara runt...

Var i Linkan en dag i veckan med och det kändes som hemma det med, även om jag mest hann med universitetet. Förlåt alla som jag hade velat säga hej till där men inte hann! Åkte morgon och kom hem på kvällen. Kändes inte som läge att vara ledig mer än en dag från jobbet... får bli nästa gång eller också får jag bjuda upp er hit. eller både och =)

Nu ska jag iväg och käka med Nattis och Mickis, ska bli kul, trevligt och gott. Är superhungrig!

puss på er därute

Terapi

Längesen jag skrev, inte bra, jag är ju lite beroende av att skriva av mig... känns inget bra. Fullt upp är läget. Har börjat mitt nya jobb ocgh det är mycket att sätta sig in i... allan namn på elver, vuxna, hitta i lokalerna, sätta sig in i läromeldel och annat material, gå upp tidigt varje morogn... Koncentrerar mig på eleverna, läromedel och att planera just nu. Kollegorna får jag ta sen. Har haft en bra vecka även om det känns som man bott på jobbet eller iaf med... Det har gått bra och det känns bra, skönt! Och framför allt känns det som det kommer att bli bra. sen finns det ju några stofiler även där som det gör på alla skolor. fattar inte varför en del väljer att jobba på samma skola hela sitt liv?? vilken utveckling och utmaning... slå något i huvudet på mig om jag mot förmodan skulle bli sådan! Förhoppningsvis ingen risk men man vet ju aldrig...

känns mindre bra att jag är ledig i morgon för att fara till Linköping och fixa det sista (?) med plugget... inte van vid att behöva göra saker i efterhand... men men var ju lite svårt när man låg på sjukhus. så nu vet även jag hur det är att ha något eftersläpandes =)

I helgen har min käre A varit här. tänkte att det var första gången i sthlm tillsammans men vi var ju på landskamp i början av september tillsammans, men då var det ju hotell och grejer. så första gången som boende här. Vi hade en trevlig hleg men ganska lugn. kort tid men intensiv =) tomt när jag skjutsat han till flyget igår :(  Jag har nog trillat dit den här gången, fast jag förnekade det länge =) Mycket tugg om för snygg och bara för att det är kul. Tog ett tag att inse att han valde mig trots allt och även efter att ha sett mig medvetslös så då vågade jag lita på mig själv med. tur det, för A är verkligen en toppenkille. Jag brukar säga att han är för bra för att vara sann...=) snygg, vältränad, trevlig, social... så då får man väl stå ut med att tjejer spanar på han, det är ju lite kul samtidigt.  Och jag är ju utvald så nåt bra måste jag ju ha... Jag längtar till mars, så att du finns lite närmre igen! eller inte så lite närmre, tom i samma stad =)

Funderar fortfarande på om jag ska ha denna blogg, har taqppat förmågan att skriva...den här känns mer som en dagbok... den förra var bättre, men då var det ju inte så mycket annat...fast upp till er om ni läser... är väl möjligen ni närmst sörjande och ni får ju stå ut med mig ändå...;)

Saknar er alla, var ni än befinner er! puss


Var bor jag???

Ensam för första gången i min nya lägenhet.... känns lite ovant, är inte hemma än. Ovant att va själv, har haft minst en runtomkring mig i flera veckor nu... men ganska skönt en stund. Helgen har varit bra men intensiv, Haft fullt upp med att flytta hit mina saker. Som tur är har jag haft riktigt bra hjälp, TACK Emma, Linus, Emil, Pappa, Maja, Lisa och Frida. Gick väldigt bra, eller hur?? Vi har även hunnit med lite annat, som en trevlig sen middag ute igår kväll plus en härlig brunch idag. Just nu sitter jag här med en del kartonger kvar, orkar inte mer just nu... det mesta är ju faktiskt på plats och lite kan man väl ha kvar?? Tur att jag slängde en del, märks att det är lite mindre än min lägenhet i Linkan. Men dessa 52 kvadrat ska nog räcka, känns ändå stort om man jämför med vad många har i den här stan.  Någon undrade var jag bor och kan inte riktigt definera det... hm, kanske på norrmalm?? Hjälp mig någon som kan det bättre?? Lite pinsamt, är ju trots allt en sthlmsbrud, men är ju bäst på söderkvarteren... Även om det här är tillbaka till mina rötter, min mormor och morfar bodde ju faktiskt här i närheten.

I morgon är det dagen d... ska ut och bevisa att jag kan något... lite nervös när jag tänker på det.... har ju inte hunnit med det än. Jag har ju haft fullt upp med annat de senaste veckorna. Men det ska ändå bli kul. Lite svårt att hoppa in mitt i ett läsår, får ju ingen egen uppstart direkt... på det direkt... Ska åka dit i god tid innan så att jag hinner sätta mig in i lite läromedel od... hjälp, kommer nog ha häcken full denna veckan.... kanske ska packa upp lite till så inte det är kvar... Det ordnar sig nog, det brukar det göra.

Undrar vad man ska göra ikväll då?? Sova, packa upp mera, slappa, hitta någon som vill umgås?

Sköt om er!
kram

Många flyttkartonger är det...

Många flyttkartonger är det...

Kosa mui

Kosa mui


Chicken island - Krabi

Chicken island - Krabi

mera Krabi

mera Krabi

Lagunen Sa Phra nang

Lagunen Sa Phra nang

Ao Nang beach

Ao Nang beach

China town - Phuket

China town - Phuket

Tempel i Phuket

Tempel i Phuket

Rawai beach - Phuket

Rawai beach - Phuket

Rocky beach - Phuket

Rocky beach - Phuket

Kata beach -Phuket

Kata beach -Phuket

Phuket

Phuket

Från sol och värme till snö...

Hemma igen då. Eller vad är hemma? Är ju mitt i en flytt... fast jag har förträngt det de sista veckorna... är iaf tillbaka i Sverige igen med blandade känslor. Saknar redan solen och värmen. Inget kul att komma hem och det är minusgrader och snö...brrr. Är ju inte överförtjust i snö, men nu när man flyttar norr över får man väl vänja sig... ;) Fast har hört att det visst är lite snö söder om sthlm  med, får väl acceptera att det är vinter i Sverige då.

Hemfärden gick bra även om det är segt med många timmar på ett flygplan, och tråkigare när man är på väg hem. Är dödstrött, natt nu i min värld... men lyckades iaf sova en del på planet mellan Bangkok och Köpenhamn. Trist att behöva ta ett flyg till på Kastrup...elller om det var mest trist att A var hemma då och inte jag... känns redan tomt. Hade iaf en snäll syster som hämtade mig på Arlanda och nu sitter g i hennes lägenhet och väntar på att hon ska komma tillbaka med lite käk. Ska bli gott och kul att få babbla med syrran lite. När jag får min lägenhet i morrn så kommer i ju inte att bo så långt ifrån varandra, ska bli lite kul. Verkar även som om den renovering som skulle göras av min nya lya är klar, bra.

I morgon bär det av till Linkan för att läman nycklar och fixa det sista i lägenheten där... känns jätteinspirerande att fara iväg igen... men men, bara att bita ihop. Verkar ju få en del hjälp med =) Ska bli kul att träffa er och härligt med hjälp, det kan behövas. Även om det mesta utan att bära in i nya lyan är gjort... bra va??

Nu kommer visst bigsis med mat... mmm ska bli gott. Lägger in lite bilder, bättre sent än aldrig, men blir bara såna allmänna med stränder och lite annat. Vill ni se fler får ni be mig...;) 

Bye bye

RSS 2.0