Rödare än brandbilen!!!

Jag har varit i solen hela dan och ser ut som ett stopljus... har inte ont men är röd och supervarm på axlarna och ryggen... och röd på armarna... till och med röd på låren och magen...snyggt! verkligen... varför tar solen mycket mer här nere vid kusten??? har legat på en klippa lite för länge idag tror jag... jag som inte tyckte det var så länge... men tillräckligt för att lysa rött... blir inte baraxlad ikväll kan jag säga...

I vilket fall som helst har det varit och är en underbar långhelg i Götet. kanonväder och tom jag har varit i havet... tgror jag hade solsting...orsaken till denna tripp var brorsans student, lill-lill brorsan håller på att bli stor han med och i höst drar han till usa för college och golf den lilla rackarn. så jag kunde ju inte låta bli att kräva ledigt och dra hit, hade inte tänkt det örst, men vem kan mostå en lillebror =)

i morrn bär det av hem till Sthlm igen, och jobba det sista innan jag har mitt sommarlov =) och då blir det väst igen. även som ursprungssthlmare så slår inte sthlm västkusten på sommare.... klippor och riktigt hav, härligt och jag längar. Hoppas verkligen på fler dagar som dessa framöver, 28 grader idag, härligt!

nu ska jag ner och möta upp götetmafian för lite middag och vinpimplande på stadens gator. take care, whereever u are! puss

Längtar...

...efter Mr A - tre dagar kvar, efter sommarlov - ett par veckor kvar, smögen - några veckor kvar, helg - 4 dagar kvar.... etc jotrden snurrar för fort nu så jag längtar efter alla lugna saker, jodå Mr A gör mig lugn ibland...och vild ibland ;) men det är iaf lite lugnare nu på jobbet, prov och betyg klara...pust! Dock lite ångest över hösten...måste bestämma mig hurvida jag vill jobba kar, men det hänger ju på så mycket annat, men kan förstå att de vill ha svar.... hjälp! varför blir det så komplicerat ibland??? men förr eller senare ordnar det sig... på ettt eller annat sätt.

i helgen var det tjejmiddag med allt vad det innebär.... dvs vin, mat, mer vin, skitsnack, mer mat, fniss, killar, mer vin, flams, sexprat, ännu mer vin, mer flams och fniss, mera vin, mer sexprat.... and so on, riktigt kul =) och fantastisk mat, det hade du fixat bra fisen =) så stort tack!

Sköt om er därute i stora världen! miss u all!
puss

Saknar, saknar, saknar!!!

Saknar, saknar, saknar!!!
 Varenda liten millimeter,  varenda nerv, varneda liten fiber, ja allt, hela jag saknar mr A just nu!!! Han har varit borta hela veckan och då har det varit fullt upp så inte gjort så mycket, men nu till helgen saknar jag honom sjukt mycket. Tomt.  Kommer inte klara en pendling till new york, det känner jag det...tyckte det var tillräckligt med sthlm-malmö ett tag... men det ordnar si nog som ni säger, new york aknske inte är så dumt...

Hoppas att ni alla har haft en bra vecka! saknar er andra med, men inte riktigt med varje millimeter...;)

ta hand om er därute i världen!!! puss

Hjälp!!!

Nu hände det igen, min förra blogginlägg var inte publicerat, fattat inte varför det inte blev det när man tryckte på spara och publicera.... men thats life. har alltså inte svårt att sova idag vid denna tidpunkten....skulle snarare önska att jag fick det för nu skulle jaag kunna.

Skulle egentligen bara in och skriva att mitt liv är helt fucked up just nu. Sprang på min ma... som inte finns fast hon finns häromdan och bara det gör att halva mitt liv passerar för mig och att det känns superjobbigt. Sen är det helt jävla fucked up här på jobbet och mitt sista problem är att Mr A ringde från New york och har fått erbjudande om att jobba där... va fan, vill ju ha honom här! har ju halvt om halvt lovat på jobbet att jag ta den förlängning som till 98% blir i höst och har köpt lägenhet och allt här för att jag trodde att jag skulle bli shlmare igen, men vill INTE ha mr A på andra sidan jorden. Även om det var lite upp och ner och mest ner på sista tiden mellan oss så började det kännas upp innan han stack igen och nu saknar jag honom som fan! Varför är livet så svårt ibland???

Lonely and cant sleep

kan inte sova, jobbigt!!! ska ju jobba i morrn och behöver genomföra några tuffa lektioner. plus en helg med eleven som kärat ner sig i mig.... hjälp vad gör man??? nog för att jag bedårande och underbar....men ändå...;)  är ju iaf fredag så det är bara att bita ihop och sen ta helg. ska bli skönt emd en helg hemma efter att ha farit några helger. plus att mr A kommer hem på lördagkväll igen efter en vecka i new york. miss him!!!  var och kollade till hasn lya igår och somnade visst där då... hm kanske ska gå dit, kasnke funkar att sova... enda bra med att han varit borta är att jag tillbringat tid i min lägenhet och det fanns ju en del välbehövliga saker att göra...

Någon som vill ta en after work med mig i morrn fredag?!? skulle vara najs ute i det härliga soliga vårvädret. hojtaa till! kanske terroriserar några ave er i morrn om det ;)

sköt om er där ute i världen, öst som väst

Åter i vardagen

Tillbaka i vardagen efter att nästan ha haft en vecka nere hos er i väst. Var underbart att träffa er alla och att få en försmak av sommaren i smögen =) längtar! Hann iaf med mycker under dessa 5 dagar, middagar, fest, träffa la familia, alla gamla kompisar, besöka huset i smögen, dricka vin och öl på avenyn, skratta en massa och få en massa sol.... härligt att vi hade sol alla dagar medan de här i norr/öst hade typ söndagen....jag är brunare än jobbarkompisarna =) våren har iaf hittat hit lite mer nu och det är underbart, är väl som det var nere hos er i skåne när vi var där för några veckor sen... förstår varför folk är skåningar på den punkten.

Nu är det jobb jobb och jobb som gäller....trist men sant. lite besök nere på sats behövs också, snart badsäsong....hjälp! kasnke många besök om man ska våga visa sig utanför egna bryggan i smögen i sommar... måste nog dit i morrn igen...;)

ta hand om er därute i världen! saknar en massa av er!!! puss puss

RSS 2.0