Åter i vardagen

Tillbaka i vardagen efter att nästan ha haft en vecka nere hos er i väst. Var underbart att träffa er alla och att få en försmak av sommaren i smögen =) längtar! Hann iaf med mycker under dessa 5 dagar, middagar, fest, träffa la familia, alla gamla kompisar, besöka huset i smögen, dricka vin och öl på avenyn, skratta en massa och få en massa sol.... härligt att vi hade sol alla dagar medan de här i norr/öst hade typ söndagen....jag är brunare än jobbarkompisarna =) våren har iaf hittat hit lite mer nu och det är underbart, är väl som det var nere hos er i skåne när vi var där för några veckor sen... förstår varför folk är skåningar på den punkten.

Nu är det jobb jobb och jobb som gäller....trist men sant. lite besök nere på sats behövs också, snart badsäsong....hjälp! kasnke många besök om man ska våga visa sig utanför egna bryggan i smögen i sommar... måste nog dit i morrn igen...;)

ta hand om er därute i världen! saknar en massa av er!!! puss puss

Kommentarer
Postat av: Emil

Väst är bäst ;)

2008-05-09 @ 07:09:40
Postat av: Linus

Det är ju jättebra om du tränar på en massa.... hallå!! du är är redan vältränad och snygg! vi kollar med glädje på idg på badstranden...;)

2008-05-09 @ 11:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0