Rotlös???

Är "hemma" igen... eller vad är hemma egentligen?? Har tillbringat påsken (ja, är i morrn kvar, men skärtorsdag till påskdag) i götet med fmailj och vänner där. Hade verkligen längtan dit när jag åkte dit i torsdags. Idag på em packade vi ihop och oss för färd uppåt landet. Vi stannade till i min gamla stad Linkan för ett kort besök hos N, min gamla granne ( ja han som är SÅ snygg) oh då kändes det lite hemma. Sen vidare färd hem till sthlm och det känns oxå lite halvhemma... vad är det för fel på mig?? allt är lite hemma men inget helt hemma. Knakse är som min gamla vän J (en som inte längre vill vara min vän, men då stod mig nära) sa, jag är rotlös.... känns hemskt, skrattade åt den kommentaren då, men u vete fan... kan ju vara bra ibland men just nu känns det lite jobbigt. Var är hemma egentligen? där man är född? där man bott längst? där man bor nu? där familjen bor? eller ens kära oh vänner?? jag har ju lite här och där, har alltid trott att det skulle va hem till sthlm, bodde ju här mina första 16 år i livet, men va fan... eller är det för att jag inte hat något som binder mig här?? I-landsprobelm kanske, men det snurrar lite i mitt huvud av det. Nu låter det som jag inte är nöjd med mitt liv här, men det är hjag, men ibland känns det bara så tomt. Visst har det hjälpt att mr A har flyttat hit nu med och vi bara bor en promenadifrån varandra, men ändå. Eller är det för jag oftast är hos han nu, måste bo in mig igen... nu är i iaf i min lilla lya ( ja 52 kvm i sthlm är litet om man jämför med A:s 80 eller vad det är...sjukt i sthlms innerstad)  och han sover för fullt, han är för söt =) 

I morgon ska vi till L:s föräldrar på mat, ska bli trevligt. Mr A tycker det är konstit att bli hembjuden till min kompis föräldrar, men det kanske är lite konstigt för utomstående. För mig är det iaf underbart, känns lite som att komma hem... kanske inte är helt rotlös ändå...

sov gott alla mina vänner, var ni än i världen är! älskar och saknar er!

Klarar inte min blogg...

Hemma igen efter en vecka på vift runtom i Sverige och lite Danmark med för den delen... Tiden går ju såå fort, veckan bara svischar förbi, men snart är det påsklov....;)

Klarar inte visst det här med min blogg längre, skriver sällan och när jag skriver blir det inte publicerat och när jag märker det i efterhand kommer inte allt med... men så kan det bli. Ni förstår säkert det där med bil eller inte.... bra att ha men dyrt med parkering etc... just nu har jag en iaf.

De som börkar på t blev dömda för det de gjorde mot mig och det känns bra, även om en troligtvis en tjej kommit undan, men två grabbar och det var ganska eningt om attt de var skyldiga. Skönt att vara av med det där nu, vill gå vidare. Tack alla för ert stöd, ingen nämnd ingen glömd, men det kändes tryggt.

Det mest glada är att numera finns mr A och jag i samma stad =) märkligt men underbart!

Sköt om er därute i världen!
kramar i mssor

RSS 2.0