Sommar är skärgård och båt... och en massa annat



Oj, var längesen nu... har tillbringat ganska mycket tid ute i Sthlms skärgård senaste veckan, i Linas familjs sommarhus, och det är alldeles underbart. Allra helst nu med sol och värme igen...=)  Är väl här till fredag eller lördag nu och sen blir det några dar i stan sen bär det av till den bästa skärgården - i Smögen, älskar verkligen vårt hus och ställe där. Hoppas ni är fler som har ägarna förbi eller tar vägarna förbi och kommer dit. ni är alltid välkomna, det vet ni!

Igår och idag har vi varit ute med båten eller båtarna, för Flipp och Eddan med brorsa och co var med oxå, riktigt underbara dagar =) Älskar verkligen båt och havet (även om havet här på vår sida knappt är värt att kalla hav). Härligt har det iaf varit! Nu ska jag fortsätta att vara lite social med de andra och se till att de inte dricker upp allt vin....;)

Trevlig sommar på er därute i världen! kram

Kommentarer
Postat av: Seb

Nää, riktigt hav finns bara här i väst =) det där skiten ni har är ju inte riktigt hav...bräckvatten plus ryssrnas mfl härliga utsläpp av allt möjligt...verkligen baksidan på landet...



ses snart på frmasidan! ;)

2008-07-24 @ 08:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0